Παιχνίδι

Lenovo Tab 7 & Tab 7 Essential

Η Lenovo πρόσθεσε άλλα δύο tablets στην οικογένεια των οικομικών προτάσεων της, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους καταναλωτές να επωφεληθούν από την εμπειρία ενός Android tablet , ακόμα και αν θέλουν να δώσουν ένα μικρό ποσό.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε τα Tab 7 και Tab 7 Essential, δύο νέα tablets που ενσωματώνουν τα απολύτως απαραίτητα για μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης. Οι τιμές είναι 100 και 80 δολάρια αντίστοιχα, ενώ λειτουργούν με μια απλή έκδοση του Android 7.0 Nougat. Σε αυτό το εύρος τιμών δεν αναμένει κανείς ισχύ και κορυφαία χαρακτηριστικά, αλλά τα Tab 7 / 7 Essential θα κάνουν την δουλειά τους, απευθυνόμενα σε ένα μη απαιτητικό κοινό.

Αρχικά, το Tab 7 ενσωματώνει οθόνη 7 ιντσών ανάλυσης 1280×720 pixels. Στο εσωτερικό του κρύβονται ο τετραπύρηνος MediaTek MT8161 χρονισμένος στα 1300 MHz, με 1GB μνήμη συστήματος και 16GB αποθηκευτικού χώρου να τον συνοδεύουν. Στο πίσω μέρος υπάρχει μια κάμερα 2 Megapixel, όμως ο selfie φακός είναι αρκετά καλύτερος, στα 5 MP. Να σημειωθεί πως παρά την συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi, δεν θα υπάρξουν εκδόσεις με cellular antenna.

Το Tab 7 Essential είναι η φθηνότερη έκδοση του ήδη οικονομικού Tab 7. Έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τον ακριβότερο αδελφό του, εξαιρώντας την οθόνη χαμηλότερης ανάλυσης, 1024×600 pixels. Το tablet δεν θα γίνει διαθέσιμο με cellular module, όπως ακριβώς και το Tab 7. Το ισχυρό χαρτί των δυο συσκευών είναι η μπαταρία τους, με την Lenovo να υποστηρίζει πως μπορούν να αντέξουν τουλάχιστον 15 ώρες γενικής χρήσης.

Μπορεί να μην είναι οι ισχυρές και κορυφαίες προτάσεις που πολλοί θα ήθελαν, τα Tab 7 και Tab 7 Essential όμως αφορούν τους απλούς καθημερινούς χρήστες που δεν έχουν πολλές απαιτήσεις. Άλλωστε, σε αυτό το εύρος τιμών δεν είναι εύκολο να συναντήσει κανείς ένα tablet από μια αναγνωρισμένη εταιρεία με αισθητά περισσότερη ισχύ. Πρόκειται για δυο κομψά και πολύ οικονομικά tablets που θα προσελκύσουν αρκετούς καταναλωτές, οι οποίοι θέλουν κατί απλό και φθηνό.

Πηγή

  • Techblog.gr
  • Είδος: Tablet Κατασκευαστής: Lenovo
    Διαστάσεις: 7"
    Λειτουργικό: Android 7.0 Nougat
    Κάμερα: 5MP/2MP
    Που το είδαμε: Techblog.gr
    Facebook page
    Τιμή : 80$ & 100$

Κάτι λείπει από το aigiorama.gr;

Υπάρχει κάτι που λείπει από το aigiorama.gr ή χρειάζεται κάποια προσθήκη ή διόρθωση; Μια πληροφορία; Ένα άρθρο; Ή κάποιο κομμάτι της τοπικής μας ιστορίας; Στείλτε μας τις παρατηρήσεις και τις προσθήκες που θέλετε να γίνουν μέσω email

Μήπως η επιχείρησή σας δεν είναι στον Εμπορικό Οδηγό μας; Θέλετε να είναι;Διαβάστε πώς μπορείτε να την προσθέσετε στις σελίδες του aigiorama.gr!

Εγγραφη/Εισοδος χρηστη

Εγγραφείτε για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας.
Αν εγγράφεστε για πρώτη φορά ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσετε στο email που θα σας σταλεί για επιβεβαίωση.

Gadgets

  • Lenovo Tab 7 & Tab 7 Essential

    Lenovo Tab 7 & Tab 7 Essential

    Η Lenovo πρόσθεσε άλλα δύο tablets στην οικογένεια των οικομικών προτάσεων της, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους καταναλωτές να επωφεληθούν από την εμπειρία ενός Android tablet

    Περισσότερα

  • Ηλιακό Μονοπλάνο Robotime

    Ηλιακό Μονοπλάνο Robotime

    Συναρμολογήστε το Ηλιακό μονοπλάνο το οποίο αποτελείται από 30 ξύλινα κομμάτια και ένα ηλιακό panel.

    Περισσότερα

  • Νέα Samsung Galaxy S7 & S7 Edge

    Νέα Samsung Galaxy S7 & S7 Edge

    Η Samsung παρουσίασε στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης την επόμενη γενιά της ναυαρχίδας στη σειρά smartphone, το Galaxy S7 και S7 edge (κυρτές πλευρές και διαγώνιο 5,5 ιντσών).

    Περισσότερα

Αντώνης Πανίτσας φωτογράφος γάμου καλαμάτα
Copyright © 1998 έως σήμερα: Aigiorama.gr. Οδηγός πόλης του Αιγίου και της Αιγιάλειας
Aigio city and Aigialeia region guide, Aigiorama.gr.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όροι χρήσηςΕπικοινωνία