► Περισσότερος κιν/γράφος

► Περισσότερες Διαδρομές

► Περισσότερα DVD

► Περισσότερο gaming
Gameworld.gr

► Περισσότερα βιβλία

► Περισσότερη Μουσική

Χριστίνα Ηλ. Ασπρούκου

“ΝΕΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΝ ΑΙΓΙΩ” Εκδότρια: Χριστίνα Ηλ. Ασπρούκου

Επί δεκαετίες οι γονείς της ήταν συνδικαλιστές στο ΥΠΕΧΩΔΕ. Η Χριστίνα Ηλ. Ασπρούκου μεγάλωσε «μέσα» σε σημειώσεις και ανακοινώσεις διαφόρων συνδικαλιστικών οργάνων που συνέτασσαν στο σπίτι. Από μικρή η Χριστίνα διάβαζε με ενδιαφέρον άρθρα γύρω από το περιβάλλον που δημοσίευε ο πατέρας της στις εφημερίδες «Μακεδονία», «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΟΡΡΑ», «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ», «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», «Βραδυνή», «ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ» κ.α. καθώς και στον Τύπο της Περιφέρειας.

Από μικρή η ίδια συνδικαλιζόταν και στο Ελληνογαλλικό Κολέγιο «Saint Paul» και στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και ως Εργαζόμενη στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, παράλληλα με το Μ.Β.Α. που πήρε δηλ. «Master of Business Administration».
Η σκέψη να δημιουργήσει ένα δικό της έντυπο της «καρφώθηκε» στο μυαλό για πρώτη φορά στο Παρίσι, όπου πήγε εκπαιδευτική εκδρομή, χαζεύοντας στα bookeries στις όχθες του Σηκουάνα, όπου κανείς μπορεί να βρει πολλούς τύπους εντύπων παλαιών και νεώτερων εκδόσεων.

Ήξερε πως από την αρχή θα αντιμετωπίσει και δυσκολίες και πολεμική και αντιξοότητες όπως κάθε τι καινούργιο, αλλά τα αποτόλμησε και ήξερε πως και η  βοήθεια των γονιών της θα είναι αμέριστη!
Έτσι έγινε η δημιουργός του Εφημεριδοπεριοδικού «Νέοι Καιροί εν Αιγίω» που επί ένα χρόνο κυκλοφορεί και όσο πάει βελτιώνεται και περισσότερο λόγω της ευρείας θεματολογίας του και γιατί ήταν κάτι που έλειπε από το Αίγιο, όπως λένε.Εγγραφη/Εισοδος χρηστη

Εγγραφείτε για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας.
Αν εγγράφεστε για πρώτη φορά ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσετε στο email που θα σας σταλεί για επιβεβαίωση.

Gadgets

 • Lenovo Tab 7 & Tab 7 Essential

  Lenovo Tab 7 & Tab 7 Essential

  Η Lenovo πρόσθεσε άλλα δύο tablets στην οικογένεια των οικομικών προτάσεων της, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους καταναλωτές να επωφεληθούν από την εμπειρία ενός Android tablet

  Περισσότερα

 • Ηλιακό Μονοπλάνο Robotime

  Ηλιακό Μονοπλάνο Robotime

  Συναρμολογήστε το Ηλιακό μονοπλάνο το οποίο αποτελείται από 30 ξύλινα κομμάτια και ένα ηλιακό panel.

  Περισσότερα

 • Νέα Samsung Galaxy S7 & S7 Edge

  Νέα Samsung Galaxy S7 & S7 Edge

  Η Samsung παρουσίασε στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης την επόμενη γενιά της ναυαρχίδας στη σειρά smartphone, το Galaxy S7 και S7 edge (κυρτές πλευρές και διαγώνιο 5,5 ιντσών).

  Περισσότερα

Αντώνης Πανίτσας φωτογράφος γάμου καλαμάτα
Copyright © 1998 έως σήμερα: Aigiorama.gr. Οδηγός πόλης του Αιγίου και της Αιγιάλειας
Aigio city and Aigialeia region guide, Aigiorama.gr.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όροι χρήσηςΕπικοινωνία