► Περισσότερος κιν/γράφος

► Περισσότερες Διαδρομές

► Περισσότερα DVD

► Περισσότερο gaming
Gameworld.gr

► Περισσότερα βιβλία

► Περισσότερη Μουσική

Δήμαρχοι Αιγίου, Απόστολος Καραφωτιάς

Απόστολος Καραφωτιάς

Γεννήθηκε στην Ελαία Φωκίδος από πατέρα Αχαιό. Μεγάλωσε στο Αίγιο, φοιτήσας στο 4ο Δημοτικό Σχολείο και στο Γυμνάσιο Αρρένων. Υπήρξε αθλητής στίβου στην Ε.Φ.Α. και ποδοσφαιριστής του Παναιγιαλείου.

Είναι ιατρός, πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1972 εργάζεται ιδιωτικά ως θεραπευτής παθολόγος ιατρός καθώς και στο Ι.Κ.Α. Αιγίου. Από το 1996 μέχρι το 2006, οπότε και εξελέγη Δήμαρχoς Αιγίου, ήταν Διευθυντής της Τοπικής Υγειονομικής Μονάδας του Ι.Κ.Α. Αιγίου. Είναι παντρεμένος με τη Φιλόλογο-Αρχειονόμο και πρώην προϊσταμένη του Τοπικού Ιστορικού Αρχείου Αιγίου, Γιαννοπούλου Μαργαρίτα, και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Υπήρξε για αρκετά χρόνια μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου και, λόγω της πολυτεκνίας του, μέλος του Συλλόγου Πολυτέκνων Αιγιαλείας. Από το 1982 εκλεγόταν Δημοτικός Σύμβουλος πάντοτε πλειοψηφώντας. Υπήρξε αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν. Νοσοκομείου Αιγίου.

Υπήρξε δύο φορές υποψήφιος Δήμαρχος. Την πρώτη φορά έχασε την εκλογή από τον Γιώργο Περπή, αν και είχε περάσει στο δεύτερο γύρο ως πρώτος. Το 2006 εξελέγη Δήμαρχος Αιγίου. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε η Ανάπλαση της Κλεομένους Οικονόμου, το 1ο τμήμα της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου του Αιγίου.

Εγγραφη/Εισοδος χρηστη

Εγγραφείτε για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας.
Αν εγγράφεστε για πρώτη φορά ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσετε στο email που θα σας σταλεί για επιβεβαίωση.

Gadgets

 • Lenovo Tab 7 & Tab 7 Essential

  Lenovo Tab 7 & Tab 7 Essential

  Η Lenovo πρόσθεσε άλλα δύο tablets στην οικογένεια των οικομικών προτάσεων της, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους καταναλωτές να επωφεληθούν από την εμπειρία ενός Android tablet

  Περισσότερα

 • Ηλιακό Μονοπλάνο Robotime

  Ηλιακό Μονοπλάνο Robotime

  Συναρμολογήστε το Ηλιακό μονοπλάνο το οποίο αποτελείται από 30 ξύλινα κομμάτια και ένα ηλιακό panel.

  Περισσότερα

 • Νέα Samsung Galaxy S7 & S7 Edge

  Νέα Samsung Galaxy S7 & S7 Edge

  Η Samsung παρουσίασε στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης την επόμενη γενιά της ναυαρχίδας στη σειρά smartphone, το Galaxy S7 και S7 edge (κυρτές πλευρές και διαγώνιο 5,5 ιντσών).

  Περισσότερα

Αντώνης Πανίτσας φωτογράφος γάμου καλαμάτα
Copyright © 1998 έως σήμερα: Aigiorama.gr. Οδηγός πόλης του Αιγίου και της Αιγιάλειας
Aigio city and Aigialeia region guide, Aigiorama.gr.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όροι χρήσηςΕπικοινωνία