Πάρκο Χριστουγέννων

images/events/parkoxristougennon/2018-parko-xristougennon-main.jpg

Το φετινό παραμύθι του Πάρκου των Χριστουγέννων, μας εξιστορεί την απρόσμενη φιλία που γεννιέται ανάμεσα σε ένα καλό καλικάντζαρο, τον ΚαλOκάντζαρο και ένα αγόρι, το Μανόλη. Συναντιούνται λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα και γίνονται φίλοι.

Όταν ο Μανόλης λίγα χρόνια αργότερα αντιλαμβάνεται ότι οι άνθρωποι έχουν σχεδόν ξεχάσει τα έθιμα και τις παραδόσεις των Χριστουγέννων, κατεβαίνει στο Καλικαντζαροχωριό και ενημερώνει το φίλο του και όλους τους καλικάντζαρους ότι κινδυνεύουν. Όλοι μαζί εμπιστεύονται το σχέδιο που προτείνει ο Μανόλης και μαζί με τον Καλοκάντζαρο τους στέλνουν στην πάνω γη όπου στήνουν απίστευτες σκανταλιές για να πείσουν τους ανθρώπους να γιορτάσουν παραδοσιακά.

Το σχέδιο έχει επιτυχία και οι άνθρωποι θυμούνται ξανά τα έθιμα των Χριστουγέννων, στολίζουν τα σπίτια τους, φτιάχνουν παραδοσιακά γλυκά και τα παιδιά λένε πάλι τα κάλαντα. Έτσι χάρη στον Καλοκάντζαρο, τα Χριστούγεννα παραμένουν η πιο παραμυθένια γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

Εγγραφη/Εισοδος χρηστη

Εγγραφείτε για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας.
Αν εγγράφεστε για πρώτη φορά ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσετε στο email που θα σας σταλεί για επιβεβαίωση.

Gadgets

 • Lenovo Tab 7 & Tab 7 Essential

  Lenovo Tab 7 & Tab 7 Essential

  Η Lenovo πρόσθεσε άλλα δύο tablets στην οικογένεια των οικομικών προτάσεων της, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους καταναλωτές να επωφεληθούν από την εμπειρία ενός Android tablet

  Περισσότερα

 • Ηλιακό Μονοπλάνο Robotime

  Ηλιακό Μονοπλάνο Robotime

  Συναρμολογήστε το Ηλιακό μονοπλάνο το οποίο αποτελείται από 30 ξύλινα κομμάτια και ένα ηλιακό panel.

  Περισσότερα

 • Νέα Samsung Galaxy S7 & S7 Edge

  Νέα Samsung Galaxy S7 & S7 Edge

  Η Samsung παρουσίασε στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης την επόμενη γενιά της ναυαρχίδας στη σειρά smartphone, το Galaxy S7 και S7 edge (κυρτές πλευρές και διαγώνιο 5,5 ιντσών).

  Περισσότερα

Αντώνης Πανίτσας φωτογράφος γάμου καλαμάτα
Copyright © 1998 έως σήμερα: Aigiorama.gr. Οδηγός πόλης του Αιγίου και της Αιγιάλειας
Aigio city and Aigialeia region guide, Aigiorama.gr.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όροι χρήσηςΕπικοινωνία