► Περισσότερος κιν/γράφος

► Περισσότερες Διαδρομές

► Περισσότερα DVD

► Περισσότερο gaming
Gameworld.gr

► Περισσότερα βιβλία

► Περισσότερη Μουσική

Κώστας Σπηλιόπουλος

Ο Κώστας Σπηλιόπουλος κατάγεται από το Δημοτικό Διαμέρισμα Μελισσίων του Δήμου Αιγίου. Γεννήθηκε από αγρότες γονείς και είναι το δεύτερο από τα τρία παιδιά της οικογένειας. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιούς.

Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αποφοίτησε το 1979. Από το 1981 εργάστηκε ως Πολιτικός Μηχανικός και διατηρούσε Τεχνικό Γραφείο στην πόλη του Αιγίου μέχρι το 2003, οπότε και ίσχυσε το ασυμβίβαστο.

Άρχισε την πολιτική του διαδρομή το 1982, σε ηλικία μόλις 25 ετών, εκλεγμένος Πρόεδρος της τότε Κοινότητας Μελισσίων Αιγίου. Το 1990 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Αιγίου. Το 1994, εξελέγη πρώτος σε ψήφους Νομαρχιακός Σύμβουλος Αχαΐας και κατέλαβε το αξίωμα του Αντινομάρχη Μελετών και Εκτέλεσης Έργων. Το 1996 εξελέγη για πρώτη φορά Βουλευτής Αχαΐας. Επανεξελέγη στις εκλογές του 2000 και του 2004.
Από το 1974, είναι κομματικό μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ενώ έχει διατελέσει και Γραμματέας του κινήματος στην Αιγιάλεια.

Είναι μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής. Έχει συμμετάσχει σε όλες σχεδόν τις επιτροπές της Βουλής και ανήκει στους βουλευτές με έντονη Κοινοβουλευτική παρουσία. Είναι, επίσης, μέλος των Ομάδων Φιλίας της Βουλής με τα Κοινοβούλια της Γαλλίας (Αντιπρόεδρος), Αιγύπτου, Ρωσίας και Βοσνίας - Ερζεγοβίνης.

Κατά την προηγούμενη Κοινοβουλευτική περίοδο υπήρξε αναπληρωτής Συντονιστής Οικονομίας – Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με αρμοδιότητα τα θέματα του Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. και εκλεγμένος Γραμματέας του ΚΤΕ (Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας) για θέματα Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ.. Είχε οριστεί αντιπρόσωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην IPU (Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Συνέλευση), όπως επίσης και στην COSAC (Συνέλευση Αντιπροσώπων Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων της Ε.Ε.). Έχει διατελέσει μέλος του Προεδρείου της Κ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Εγγραφη/Εισοδος χρηστη

Εγγραφείτε για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας.
Αν εγγράφεστε για πρώτη φορά ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσετε στο email που θα σας σταλεί για επιβεβαίωση.

Gadgets

 • Lenovo Tab 7 & Tab 7 Essential

  Lenovo Tab 7 & Tab 7 Essential

  Η Lenovo πρόσθεσε άλλα δύο tablets στην οικογένεια των οικομικών προτάσεων της, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους καταναλωτές να επωφεληθούν από την εμπειρία ενός Android tablet

  Περισσότερα

 • Ηλιακό Μονοπλάνο Robotime

  Ηλιακό Μονοπλάνο Robotime

  Συναρμολογήστε το Ηλιακό μονοπλάνο το οποίο αποτελείται από 30 ξύλινα κομμάτια και ένα ηλιακό panel.

  Περισσότερα

 • Νέα Samsung Galaxy S7 & S7 Edge

  Νέα Samsung Galaxy S7 & S7 Edge

  Η Samsung παρουσίασε στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης την επόμενη γενιά της ναυαρχίδας στη σειρά smartphone, το Galaxy S7 και S7 edge (κυρτές πλευρές και διαγώνιο 5,5 ιντσών).

  Περισσότερα

Αντώνης Πανίτσας φωτογράφος γάμου καλαμάτα
Copyright © 1998 έως σήμερα: Aigiorama.gr. Οδηγός πόλης του Αιγίου και της Αιγιάλειας
Aigio city and Aigialeia region guide, Aigiorama.gr.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όροι χρήσηςΕπικοινωνία