Παλέτες κατασκευή, εμπόριο και διανομή Μουστής ΟΕΕ

Εισαγωγή στα εναέρια ακροβατικά, ΣΑ+ΚΥ 25+26/6

Το σεμινάριο ''Εισαγωγή στα εναέρια ακροβατικά'' θα πραγματοποιηθεί από την Αθηνά Δ της ομάδας Potentia και απευθύνεται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν το αντικείμενο, σε αρχάριους ή σε άτομα με μικρή σχετική εμπειρία. Θα εξερευνήσουμε το σώμα μας, θα αισθανθούμε το χώρο και το χρόνο μέσω της μουσικοκινητικής αγωγής, θα προκαλέσουμε τη δημιουργικότητά μας και την εμπιστοσύνη μας, θα αναλύσουμε την τεχνική, θα νιώσουμε πως είναι η ανάποδη αιώρηση, θα μάθουμε βασικές αρχικές κινήσεις.

Η εναέρια ακροβατική γυμναστική ανήκει στο μαγικό κόσμο του τσίρκο. Από εκεί ξεκίνησε, εξελίχθηκε, διαδόθηκε ανά τον κόσμο. Στη χώρα μας μόλις τα τελευταία χρόνια μαθεύτηκε και απέκτησε κοινό. Ήρθε ο καιρός λοιπόν να φτάσει και στην πόλη του Αιγίου.

Τα εναέρια ακροβατικά πανιά με τα οποία θα ασχοληθούμε μπορεί να τα δοκιμάσει ο καθένας ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης, αντιθέτως αποτελούν την αφορμή για πολύ κόσμο να ξεκινήσει να γυμνάζεται καθώς είναι ένας πολύ ευχάριστος τρόπος εκγύμνασης. Το να κρατάς το ίδιο σου το σώμα στον αέρα, να το ανυψώνεις, να το τεντώνεις, να το σώζεις από επιτηδευμένες πτώσεις, να το τοποθετείς σε θέσεις που το ξεκουράζουν ενώ δε βρίσκεται σε επαφή με τη γη αποτελεί μια ιδιαίτερη εμπειρία. Επειδή δεν είμαστε συνηθισμένοι να αιωρούμαστε, πόσο μάλλον να αιωρούμαστε με το σώμα μας ανάποδα, μέσα από την εξοικείωση σε τέτοιες στάσεις αυξάνονται οι αντιληπτικές μας ικανότητες και εξελίσσονται οι αισθήσεις μας.

Πληρούνται όλες οι απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας.

Οι συμμετέχοντες χρειάζεται να φοράνε εφαρμοστά ρούχα και να έχουν καλυμμένο το σώμα τους μέχρι και το γόνατο.

Εισαγωγή στα εναέρια ακροβατικά
Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου
Πληροφορίες/εγγραφές (Περιορισμένος αριθμός θέσεων, απαραίτητη κράτηση συμμετοχής.): 6974816694
Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 19:00-21:00
Profile: Επίσημη σελίδα της εκδήλωσης στο FB

Εγγραφη/Εισοδος χρηστη

Εγγραφείτε για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας.
Αν εγγράφεστε για πρώτη φορά ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσετε στο email που θα σας σταλεί για επιβεβαίωση.

Gadgets

 • Nέο smartphone HTC One A9

  Nέο smartphone HTC One A9

  Το νέο smartphone One A9 παρουσίασε η HTC και η διάθεσή του αναμένεται να ξεκινήσει σε μεγάλα καταστήματα σε όλο τον κόσμο μέσα στον Νοέμβριο.

  Περισσότερα

 • Νέα Samsung Galaxy S7 & S7 Edge

  Νέα Samsung Galaxy S7 & S7 Edge

  Η Samsung παρουσίασε στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης την επόμενη γενιά της ναυαρχίδας στη σειρά smartphone, το Galaxy S7 και S7 edge (κυρτές πλευρές και διαγώνιο 5,5 ιντσών).

  Περισσότερα

 • T-Shirt Flashing Equalizer - Rave

  T-Shirt Flashing Equalizer - Rave

  Ένα μπλουζάκι που απεικονίζει γραφικά την ένταση, τη συχνότητα και το ρυθμό του ήχου στο χώρο όπου βρίσκεστε, χάρη στο ενσωματωμένο equalizer που ευαισθητοποιείται ανάλογα με την μουσική που παίζεται.

  Περισσότερα

Περισσότερα

Αντώνης Πανίτσας φωτογράφος γάμου καλαμάτα
Copyright © 1998 έως σήμερα: Aigiorama.gr. Οδηγός πόλης του Αιγίου και της Αιγιάλειας
Aigio city and Aigialeia region guide, Aigiorama.gr.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όροι χρήσης