Παλέτες κατασκευή, εμπόριο και διανομή Μουστής ΟΕΕ

Κράθιο

Το Κράθιο είναι το επίνειο της Ακράτας και εκτείνεται κατά μήκος της παραλιακής ζώνης ανάμεσα στην Αιγείρα και τον ποταμό Κράθι, βόρεια της Εθνικής Οδού. την διαρκή επέκταση της Ακράτας προς τα παράλια σήμερα ουσιαστικά μαζί με τα Σιλιβαινιώτικα αποτελούν ενιαίο τμήμα το οποίο μόνο οι παλαιότεροι κάτοικοι της περιοχής ξεχωρίζουν σε διαφορετικούς οικισμούς.Το Κράθιο είναι εξαιρετικά αναπτυγμένος τουριστικός προορισμός και ο πληθυσμός του κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ουσιαστικά τετραπλασιάζεται. Η παραλία του είναι γεμάτη ψαροταβέρνες, εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες και συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών στη διάρκεια όλου του χρόνου. Το καλοκαίρι ο ο παραλιακός δρόμος λειτουργεί ως πεζόδρομος και διοργανώνεται πλήθος εκδηλώσεων, ενώ η παραλία είναι ασφυκτικά γεμάτη από λουόμενους.

Εγγραφη/Εισοδος χρηστη

Εγγραφείτε για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας.
Αν εγγράφεστε για πρώτη φορά ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσετε στο email που θα σας σταλεί για επιβεβαίωση.

Gadgets

 • Nέο smartphone HTC One A9

  Nέο smartphone HTC One A9

  Το νέο smartphone One A9 παρουσίασε η HTC και η διάθεσή του αναμένεται να ξεκινήσει σε μεγάλα καταστήματα σε όλο τον κόσμο μέσα στον Νοέμβριο.

  Περισσότερα

 • Νέα Samsung Galaxy S7 & S7 Edge

  Νέα Samsung Galaxy S7 & S7 Edge

  Η Samsung παρουσίασε στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης την επόμενη γενιά της ναυαρχίδας στη σειρά smartphone, το Galaxy S7 και S7 edge (κυρτές πλευρές και διαγώνιο 5,5 ιντσών).

  Περισσότερα

 • T-Shirt Flashing Equalizer - Rave

  T-Shirt Flashing Equalizer - Rave

  Ένα μπλουζάκι που απεικονίζει γραφικά την ένταση, τη συχνότητα και το ρυθμό του ήχου στο χώρο όπου βρίσκεστε, χάρη στο ενσωματωμένο equalizer που ευαισθητοποιείται ανάλογα με την μουσική που παίζεται.

  Περισσότερα

Περισσότερα

LikesFamous - Social Exchange Site Αντώνης Πανίτσας φωτογράφος γάμου καλαμάτα
Copyright © 1998 έως σήμερα: Aigiorama.gr. Οδηγός πόλης του Αιγίου και της Αιγιάλειας
Aigio city and Aigialeia region guide, Aigiorama.gr.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όροι χρήσης